Millised oivalised tordid! Kuulsin sellest võistlusest Vikerraadiost, ise tegin torti elus teist korda :)
Põhjaks vahustasin 4 toasooja muna 2dl suhkruga. Lisasin 1dl nisujahu, 1dl kartulitärklist, 2tl küpsetuspulbrit ja näpu otsaga soola. Küpsetasin 200C juures u. pool tundi. Jahtunud põhja lõikasin kolmeks kettaks. Alumist ei immutanud, katsin paraja portsu suvel sügavkülma pistetud maasika toormoosiga. Teist kihti immutasin õunamahlaga ja katsin vahukoorega. Kolmandat kihti immutasin, katsin toormoosi ja vahukoorega. Kõige peale panin kettaks rullitud martsipanikihi. Lipu värvid on suhkrukristallidest ning tumedast ja valgest šokolaadist. Äärtel on vahukoor.
Tort lisas peolauale tubli annuse pidulikkust, kõigile maitses :)