Shokolaadikook
PÕHI:
200g Digestive küpsiseid
50g võid
TÄIDIS:
200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
3 muna
2,5 dl suhkrut
3 dl jahu
KATE:
300 g tumedat šokolaadi
50 g võid
3 dl vahukoort
1.Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks. Suru küpsisesegu küpsetuspaberiga vooderdatud 28cm lahtikäiva vormi põhja.
2. Täidise valmistamiseks sulata šokolaad ja või koos.
3. Klopi munad suhkruga vahule. Lisa jahu ja sega korralikult läbi. Seejärel lisa sulatatud šokolaad ning sega veel kord läbi.
4.Kalla tainas koogivormi küpsisemassi peale, küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 min.
5. Katte valmistamiseks sulata šokolaad ja või. Kui šokolaad on sulanud, lisa vahukoor ja sega läbi. Kalla soe kate jahtunud koogile. Kaunista.