Koogikata

Postitusi: 1

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-02-24 22:58:32
Minu isamaaline tort siis selline: & peategelane siis lähemalt: tort seest: http://images16.fotki.com/v388/photos/9/1480229/10416931/IMG_8966-vi.jpg Ei olnud algul üldes plaanis osaleda, aga mu isa õhutusel siis otsustasime koos abikaasaga teha pisikese huumoriga tordi :) Tort mõeldud siis mu isale, kelllel 24.02 on nimepäev. Tort koosneb brownie põhjadest: võid 50gr, tume shokolaad 100g, nisujahu 90g (1,5dl), sooda 2gr( pool tl), fariinsuhkur 65g ( peaagu 1 dl), valge suhkur 105gr (1,5dl), muna 2tk, piim 100g, vaniilsuhkur 8g ( 2,5tl). Kuumuta ahi 170° C Sulata šokolaad ja või veevannis. Lase jahtuda. Sega juhu soolaga ja soodaga. Vahusta munad suhkruga. Lisa munasegule sulatatud šokolaad, sega ühtlaseks. Lisa piim, jahusegu ja vanillsuhkur. Märi vorm seest võiga. Küpseta 170° C juures režiimil "ülemine alumine" umbes 1tund. Lase jahtuda ja siis võta vormist välja. Immutatud piima-koorelikööri seguga Kreemiks sidrunikreem: 3muna, 75g g võid, 150g suhkrut, 1dl sidrunimahla, 1spl sidrunikoort, 1spl jahu. Vahustad munad suhkruga, lisa sidrunimahl, kuumuta 15 min, sõelu sisse 1spl jahu, sega pidevalt, keeta ei tohi, võta pott tulelt, lisa või ja sidrunikoor. Sidrunikreemi peal vahukoorest, kakaokohupiimast, nutellast ja sutsukesest kooreliköörist tehtud vaht. Kaetud martsipaniga. Ilves voolitud martsipanist, värvitud toiduvärvidega. Pikk Hermann tehtud riisi-vahukommimassist, kaetud martsipaniga, lipp tehtud martsipanist-suhkrumassist.