Postitusi: 7
Tiitel: Kokaõpilane
2014-09-27 22:04:10 |
Pavlova retsept oli võetud ühelt välismaa lehelt: Koosnes siis retsept 6 munavalget, 300 grammi tuhksuhkrut, 1 spl maisitärklist, 1 tl äädikat, 1 tl vanilliextrakt. |
2012-09-01 23:46:44 |
Mul punane martsipan ja küsin seda seepärast, et olen vaadanud välismaistest blogidest, et fondanti all kasutatakse ganached tahenenu ja ta läheb päris paksuks, nagu šokolaadikreem |
2012-02-10 10:23:19 |
Tilkunud on kokku vbla sellest liitrist jogurtist umbes pool liitrit. Aga kuidagi nagu pole aru saada, et tahedamaks tõmbab. :) Eks ma lasen oodata veel mõni tund, siis olek näha, kuidas on tõmmanud ja kas saab kasutada selleks, milleks vaja :) |
2012-02-10 08:00:41 |
Mul see jogurt puuvillase riide sees nõrgunud juba mingi 15 tundi, aga no ikka tundub katsudes , et sama vedel see seal sees. Ja riide välispind on altpoolt täiesti märg. Kas on lootust, et see paksemaks ka läheb? |
2012-02-09 11:27:24 |
Ma mõtlen, et kui kasutada tihedat riiet kus vesi läbi tuleks, siis võib ju olla suurema auguga ka sõel? Aga pmst saan ma ikka poest ostetud maitsestamata jogurtist ka toorjuustu? |