Tiitel: Kokaõpilane
2012-02-09 08:41:00 |
Üllekas:
Ma ikka vajutasin vastu küpsetusplaati selle.Anu88, kuidas Sa pressi kasutad? Sinu postitusi lugedes tekkis mõte, et äkki Sa teed tehnilises plaanis midagi natuke valesti. Kui ma mõtlen oma küpsiseteo peale, siis käib see otsik ikkagi ka mingil hetkel plaadi vastas ära. Kui Sa õhus vajutad, siis võibki venima jääda... |
2012-02-08 10:38:54 |
Vot seda ma ei oska öelda kas oli halb retsept või ei.... Minu küpsisepressil tuleb ka portsjonite kaupa (tescoma delicia küpsise dekoraator/prits). Aga kui ma olen selle portsjoni ära vajutanud ei tule see pressi küljest lahti ja jääb sinna külge venima. |
2012-02-07 21:43:25 |
Marju:
Kas sa oled iga kord lasknud küpsisetaignal külmkapis ka seista? Kui kaua? Kas küpsisetainas peabki olema selline veniv või ikka selline kõvem?Anu88:
Olen teinud erinevaid ja kõik on justkui sujunud. Üks retsept on blogis ka, seda võin küll soovitada. Küpsised on maitsvad ja tegemine õnnestus vähemalt minu küpsisepressiga. http://maitseb.blogspot.com/2012/01/horgud-sokolaadikupsised-natukese.htmlMinul on küsimus inimestele, kellel on küpsisepress... Nimelt kuidas te sellega ometi hakkama saate?? :O Sain endale ka jõuludeks küpsisepressi, kuid ei saa sellega kuidagi küpsiseid tehtud :S Tainas on kuidagi nii veniv ja ei tule küpsisepressi küljest lahti ning ei jää panni külge... Milles probleem? Katsetasin siinsamas nami-namis olevate võiküpsiste ja kevadlille retseptide järgi. Oskab keegi mind sellel teemal aidata? Millised oleks head küpsise retseptid mis kindlasti küpsisepressiga õnnestuvad? |
2012-02-07 18:44:45 |
Minul on küsimus inimestele, kellel on küpsisepress... Nimelt kuidas te sellega ometi hakkama saate?? :O Sain endale ka jõuludeks küpsisepressi, kuid ei saa sellega kuidagi küpsiseid tehtud :S Tainas on kuidagi nii veniv ja ei tule küpsisepressi küljest lahti ning ei jää panni külge... Milles probleem? Katsetasin siinsamas nami-namis olevate võiküpsiste ja kevadlille retseptide järgi. Oskab keegi mind sellel teemal aidata? Millised oleks head küpsise retseptid mis kindlasti küpsisepressiga õnnestuvad? |