Eks see sõltub toodete säilivusest ja transportimise temperatuurist.
Mina, siit põhja-itaaliast, soovitaksin speck-i, prosciutto cotto-t ja prosciutto crudot mekkimiseks kaasa võtta.
Juustudest on ka palju hääd soovitada: ricottat, mozzarellat ning erinevaid Atleedi taolisi juuste. Grana padano ning parmesan oleksid ka loomulikult nimekirjas :)
Pastavalikut on ka siin rohkem - soovitaksin raviolisid või tortellinisid, värskelt valmistatud loomulikult.
Noh, ja ma ei teagi, hetkel nagu ei tule midagi muud meelde. :)
2010-08-03 23:21:19
Rag?-d teen mina hoopiski sedasi:
Praen sibula ja sesnaku oliiviõlis, lisan hakkliha+porgandi(+rohelised pikad oad) koos värske rosmariini ja salveiga ning praen kõik mõnusaks pruuniks. Seejärel värske tomatipüree koos soola ja basiilikuga ning lasta madalal tulel podiseda - ja kui hea see tuleb! Mahajahtunult pane külmkappi ning järgmisel päeval on veelgi parem. Minu itaallasest mees sööks seda vist iga päev!
Sama kastet kasutan ka lasagne tegemiseks.
Buon appetito!