Aitäh, tundub, et kõige kergem variant on poest leib ja keefir osta ning juurestis ise teha :) Lähen seda teed seekord... :)
2011-10-19 00:17:40
Vaatasin ka foorumi teisi analoogseid teemasid, kuid vastust siiski veel ei leidnud...
Nimelt pakuks huvi, kas keegi oskab nõu anda poes müüdava juuretise pulbri kohta? Kuidas seda õigesti kasutada? Sooviksin teha tumedat puuvilja leiba: http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9479
Kas sellele pulbrile tuleb veel ka pärmi lisada? Leiva retseptis on öeldud 100-150g juuretist (poes müüdavad juuretise pulbri pakid on 30 grammised), kas tõesti kuni 5 pakki? Et siis poe juuretise pulber, soe vesi, rukkijahu ja .... ?!
Tänud ette vastajatele :)