Olen koostanud ka kuumenüüd. Väga hea variant, sest tead umbes kui palju raha läheb. Üldjuhul teen nii, et kuu alguses ostan liha,hakkliha ja kana ära ning nende asjade järgi hakkan oma menüüd valmistama. Suvisel ajal teen suppe vähem, aga külmal ajal on supp siiski iga päev menüüs. Nimekirja koostan ka iga kord kui lähen poodi ning üritan rangelt sellest kinni pidada. Kala sööme küll vähe, mis ei ole väga hea.. aga ega suured kalaarmastajad ka ole. Hetkel veel on võimalus ka vanaema aiamaalt värskeid asju saada... viimaseid tomateid, kurke, porgandit ja peeti.. nii, et niikaua kui saab, siis sööb värsket juurvilja ka palju.
Muidugi ka vahel on menüüga tagasilööke, sest tüütab ära ja mõte jookseb juba koostamise peal kinni. Sööme ju üsna lihtsat toitu, kõik vanaema käest õpitud ja siis tahaks proovida midagi uut.. siis ei ole menüüst kinnipidamisest juttugi.
Üldjuhul, kui on plaanis raha kokku hoida, siis hea süsteem.