Postitusi: 4
Tiitel: Kokaõpilane
2008-04-14 11:20:37 |
Pille:
Õnnitleme ka Hobistuudio poole võitjat ning ootame teda 24.aprillil Lambakarre kursusele.OÜ Hobistuudio priipääse 24. aprillil toimuvale kokakursusele - PIPER21 |
2008-04-11 15:43:54 |
Hobistuudio kodulehel on hetkel olukord, kui valida saab ainult 1 kurususe vahel, ülejäänud on juba broneeritud. Tahtsin infoks öelda, et lähiajal lisame sinna veel mõned kursused. Mõned ainult sellepärast, et suvekuudele me sellel aastal kursusi pole planeerinud. Alustame jälle augusti keskpaigas ja siis juba suurema hulga kursuste valikuga. |
2008-03-31 21:28:09 |
Vaatamata talvistele ilmastikuoludele kogunes neljapäeva 27. märtsi õhtul Hobistuudio kursusele mõnus seltskond kokandushuvilisi, kes 2 Hõbelusikaga pärjatud restorani In Studio Vinum peakoka Allar Oeselja juhendamisel õppisid uusi kokakunstinippe. Üheskoos valmis hõrk veiseliha tournedos, mille saatjateks olid suurepärane metsaseenekaste ning kartuligratään. Magustoiduks oli suus sulav panna cotta balsamico ja värskete marjadega. Õhtut saatis Allari poolt just selle roa juurde välja valitud mõnus vein, mis seltskonna veelgi lõbusamalt sumisema pani. Üheskoos õhtusööki nautides said vastused kõik küsimused, mis söögitegemise käigus veel küsimata olid jäänud. Kuna seekordsesse rühma ei mahtunud kõik huvilised ära, on oleme otsustanud 10. aprillil sama kursust korrata. Kursusele registreerida saab www.hobistuudio.ee Meeldetuletuseks, et Nami-nami lugejakampaania ajal kehtib namikatele hinnasoodustus 10%! |
2008-03-17 11:50:58 |
Kokanduskursused neile, kes isetegemisest rõõmu tunnevad OÜ Hobistuudio korraldab kokanduskursusi, kus lähtutakse ideest, et ainult harjutamine teeb meistriks. Nende kokanduskursustel toimub õppimine väikestes gruppides ja valitud menüü ei valmi mitte peakoka, vaid kursusel osaleja enda käe läbi. ”Ainult nii õppides saavad selgeks need nipid, mis teevad tavalisest kokast meisterkoka” on Hobistuudio esindajad veendunud. Hobistuudio kursustel ei pea inimene muretsema oma väheste oskuste üle, sest kokaõpilase käeharjutusi juhendab oma ala asjatundja. Tema käest saab kohe vastuse kõikidele töö käigus tekkivatele küsimustele. Kogu üritus päädib ühise söömaajaga, kus tutvustatakse valitud menüü juurde sobivaid veine. Järgmine kursus toimub juba 27. märtsil Rocca al Mare koolis. Loe lähemalt www.hobistuudio.ee |