Cherimarie

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-02-27 19:56:15
Minu lemmik on pingviinidega tort. Super idee!
2011-08-22 17:50:13
Käisin paar nädalat tagasi Haapsalus Müüriääre kohvikus ja sõin seal lõhe-suvikõrvitsa pirukat (sarnane tomati-singi oma oli ka), mis oli nii hea, et juba tagasiteel Tallinnasse unistasin selle küpsetamisest. Mida ma aga kuskilt ei leia, on retsept. Muidu tundus üpriski lihtne pirukas aga see täidis oli kuidagi eriti pehme ja mõnus ja tahaks just samasugust teha. Ideid?
2011-08-22 17:24:33
Loen ikka, jah, sealt sai päris kasulikke nõuandeid, mis ma kindlasti varsti järele proovin. Aitäh, Pille!
2011-08-22 12:18:11
Tere nami-namikad, Pilte mul kahjuks hetkel näidata ei ole aga olen teinud karamelli-, mojito-, banaanijäätist ning maasika-jogurtisorbetti (esimesed kaks retsepti netist, teised kaks "Kuldsest magustoidu raamatust"). Karamell oli klassikaliselt hea, mojito väga omapärane, banaan mulle väga ei maitsenud, maasikas oli hea aga mitte midagi erilist. Jäätist tehes on mul aga iga kord sama probleem olnud: jäätis kivistub sügavkülmas täiesti ära ja seda ei ole võimalik karbist kuidagi kätte saada. Oskab äkki keegi selle vältimiseks mingeid nippe jagada või arvata mis ma valesti teha võin? Infoks veel nii palju, et jäätist teen käsitsi, masinat mul pole.