Tiitel: Kokaõpilane
2011-08-16 15:09:10 |
Tänan selgitamast! Eks ma midagi sellist ka kahtlustasin, aga justnimelt panin neid köögitarvikute ja meikimisasjakeste kuulutusi tähele ning võtsin siis endale selle julguse ka oma kuulutus lisada. Nüüd olen targem. Kui peate õiglaseks kuulutus kustutada, siis mina ei solvu - Nami-Namis käin ikka! :) Retsepte olen Nami-Namist võtnud, foorumist ka mõned nipid salaja loetud ning loomulikult Isamaaliste tortide võistlusel hoian igaaastaselt silma peale. Aga kirjutamiseni ei ole veel jõudnud, sest arvan, et kui midagi tõeliselt asjalikku ei ole öelda, siis parem kirjutamata jätta. Eks ma siin proovin edaspidi julgem olla! PS! Kusjuures (väga teemakohased) kirsimuffinitega kummikud olen maalinud!:) |
2011-08-16 12:02:42 |
Maalin tellimuse peale kalosse ja kummikuid! Kingiidee! Kalossid suurustes 37- 46, parajad suurused ka meestele. Kummikud suurustes 36-41, ilusad läikivad, kena õhukese tallaga, pika säärega. Mustiidee võib tulla ka tellijalt! Üritan teostada! Kingisaajale on vahva üllatus, kui maalida kummiku/kalossid kannale saaja nimi! Kummikud maksavad 32 eurot, kalossid 20 eurot. Palun vaata pilte siit :https://picasaweb.google.com/Jaanikatt/MaalitudKalossid Infot : [email]jaanika8@hotmail.com[/email] |