Tulka

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2011-10-07 23:00:09
Mul oleks selline küsimus, vaatasin selle teema otsast lõpuni välja, kas selliseid küpsiseid on ka kuidagi võimalik teha (vist kindlasti on), et põhi, sees vist marmelaad ja peal šokolaadikiht, midagi sarnast oli moosimusidega.
2011-08-18 00:10:22
Kui kreeklastele peaks täiesti juhuslikult külla minema, siis tavaliselt pakkutakse kohvi ja selle kõrvale küpsis.
2011-08-18 00:03:02
Pille:
Thredahlia:
Kui tegemist on allergiaga, siis ilmselt ei sobi ka juuretisega küpsetised, sest ka need sisaldavad pärme.
Tulka, ära pahanda, see Thredahlia kommentaar lihtsalt tõi meelde ühed Eesti tuntud staarblogijad, kes endil raskekujulise tsöliaakia diagnoosisid ja kogu ilmale tuututasid, kuidas diagnoosi panek ja dieedi jälgimine neil enesetunde paremaks tegid. Küll said nad aga täitsa tavalist sojakastet süüa, mis tõelise tsöliaakia puhul on täiesti välistatud (sobib vaid tamari-sojakaste). :P
Ei ma ei pahanda üldse, kui lihtsalt süüa ikka nädalate viisi pärmiga tooteid lööb allergia välja. Muud ei midagi, tahtsin reaalselt teada, kas on võimalik teha sellised asju (kringel, sajakesed jpm) ilma pärmita :)
2011-08-15 20:49:29
Kuna ma ei leidnud sobivat teemat ja ka ei hakanud uut teemat tegema. Siin on küll teemaks pärmseene dieet aga küsimus oleks siis selline, kas on võimalik teha tainast ilma pärmita ja asendada valge jahu täisterajahuga. (nt kringel, ja muud saiakesed).??? Nii palju mul on jah, pärmseene vastu allergia kuigi väga paljud asjad (saiatooted) ju koosnevadki pärmist.