Postitusi: 5
Tiitel: Kokaõpilane
2010-02-04 23:07:38 |
Siin foorumis ei ole sellel teemal vist väga palju juttu olnud, ainult seal aluseliste toitude teemas. Uskumatu küll, aga leidsin täna poest Kaarli talu toodangu hulgast kanepi seemned. Maitselt on päris mõnusad krõmpsutada ning kujutan ette, et šokolaadiga lähevad ideaalselt. Ma ei ole kursis, kas peaks nende toimet ka kartma, kuid vaadates ökopoodides kanepisisaldusega asju, on vist mure asjatu. Ise mõtlesin ehk rukkileivale aeg-ajalt lisada, kui teen seemneleiba. Kas on aga kellelgi kogemusi jagada mingite spetsiifiliste toitudega? |
2009-11-27 18:11:30 |
Tere leivategijatele! Olen ise nüüdseks viimase paari nädala jooksul 4 korda leiba teinud ning kogemusi järjest tuleb. Kuigi alati on ikkagi mingi ettemääramatuse tunne peal. Ostsin täna Loodusperest seda punast linnasejahu... aga nüüd tekkis küsimus, et millal seda panna? Siin oli ennist juttu 95 kraadisest veest ja ka sellest, et seda ei tohi väga palju panna. Mul on eeltainas juba pool päeva käärinud. Ning nüüd on segadus, et kas oleks pidanud linnasejahu juba alguses juuretisele lisama või võib selle lisada siis, kui ülejäänud jahu lisan? |
2008-08-04 01:15:18 |
Mann:
Just. Sama vastuse sain Hilda Ottensoni raamatust "Hoidised".mina eelmine nädal panin kilo marjade kohta miski 700 gr suhkrut. |
2008-08-03 22:57:35 |
Kas keegi oskab öelda, kui palju tuleb moosisuhkru asemel kirsihoidises kasutada tavalist suhkrut? Need siin leiduvad retseptid on kõik moosisuhkruga, mida mul vastu ööd pole kusagilt võtta. ning poest sai varutud tavalist. Kusagilt on nagu meeles, et tavalist tuleb panna rohkem... aga kui palju? :/ Ja siis veel: kas pruuni roosuhkruga ka mingeid kirsihoidiseid keegi on teinud? tänud. |
2008-03-15 21:44:21 |
1) Nami-namist kuulsin oma venna Ergo käest, kes kohtus Peakokaga saareriigis konverentsil käies 2) Aeg oli vist 2003 ning sellest ajast saadik olen olnud regulaarne kokaraamatu vaataja. Praeguseks praktiliselt mingeid muud allikaid ei kasutagi. Mõnikord olen isegi enda leitud retsepte mõelnud lisada, kuid ei ole jaksanud. |