Blueberry

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2014-03-07 17:23:39
Mul on hetkel 10 aastat vana Philips Cucina köögikombain. Muidu töötab veel kenasti, aga blenderkann on katki ja hetkel otsin uut abilist kööki. Mulle oleks oluline, et oleks klaasist blenderkann, et saaks jääd purustada. Köögikombaini nõu võiks olla suure mahutavusega (nt 3l) Võimsust võiks olla u 1000w, et saaks ka näiteks pärmitainast teha Lisaks sellele kasutan köögikombaini tavaliselt riivimiseks, viilutamiseks, purustamiseks jne. Vahustamiseks mitte, vahustan tavaliselt oma väga hea Boschi käsimiksriga. Mahlapresside ja hakklihamasinate järele pole ka siiani vajadust tundnud. Lisaks sellele huvitaks mind väga mini veski võimalus. Teen tihti kooke, kuhu läheb mandlijahu või pähklijahu ja eelistan valmis jahu asemel ise mandleid jahvatada. Praegu kasutan selleks nõukaaegset kohviveskit, aga sinna mahub korraga hirmus vähe ja seega on hästi tülikas. Lisaks oleks sellise mini-hakkijaga palju mugavam näiteks pool klaasi vaarikaid ära purustada, kui et väikest kogust pärast suure köögikombaini seintelt maha kraapida. Kõigepealt jäi mulle silma see kombain http://www.perenaiselemmik.ee/v%C3%A4ikesed-kodumasinad/k%C3%B6%C3%B6gikombainid/FP_972-k%C3%B6%C3%B6gikombain-kenwood-fp972-multipro-excel aga selle arvustused amazonis olid tõeliselt kehvad. Kurdeti näiteks, et riivimise ajal ei ole ketas stabiilselt kinni vaid „laperdab“ ja suured tükid satuvad anumasse. Kaalusin ka eraldi minipurustaja ostmist, näiteks KA http://www.kitchenaid.com/shop/countertop-appliances-1/countertop-appliances-2/food-processors-3/-[KFC3511OB]-401109/KFC3511OB/ Aga ma ei ole kindel, kas see suudab pähklitest jahu jahvatada, mootor tundub ka nõrgavõitu (120w) Võibolla osta hoopis eraldi blender, millel on veski lisafunktsioon. Selline näiteks tundub hirmus tore, aga Eestis vist ei müüda Andrew James smoothie blender Oskab keegi äkki nõu anda, millist köögikombaini osta? Võib soovitada ka minipurustajaid ja blendereid.
2011-07-31 10:23:44
Avastasin enda jaoks RIMI saiatoodete letist taevaliku mustikamuffini ja nüüd on kinnisidee ise samasuguseid küpsetada. Kas keegi teab retsepti? Tavaliselt tulevad mul muffinid hoopis teistsugused, aga see RIMI muffin on selline... "koogine" (ma ei oska seletada, kes söönud, see teab:) Kokkuvõtteks-kui keegi teab, sellist sorti muffinite retsepti, siis paluksin lahkesti jagada. (Mul on varsti sünnipäev ja tahaksin end rõõmustada:)