GretaKir

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2013-12-30 00:43:17
Kohapeale sööma minemiseks parim sushi on Kohvik Spiritis ja take-away parim on Ginza Sushi ;)
2012-12-06 01:34:26
Caribbean stiilis toitude kohta tean mina nii palju, et kui ise ka Inglismaal elasin, peres, kes on kõik Trinidadist pärit, siis sõime väga tihti Callaloo'd. Minu meelest on see meeletult maitsev ja väga tervislik kaste(?), kui nii võib öelda. Tavaliselt ma sõin seda alati tavalise riisiga. Mis meil Callaloo'sse käis olid: mitu mitu pakki värsket spinatit, küüslauk, sibul, kookose kreem või piim, krabiliha, okra, squash(kõrvitsa tüüp), vett ja maitseained. Ja keedad neid potis 45 min umbes ja siis saumiksriga blenderdad ühtlaseks seguks. Plaanin seda ka lähiajal ise Eestis tagasi olles nüüd ka teha! Ja Pastellid minule samuti Trinidadi toitudest väga ei meeldinud. Neid nad söövad tavaliselt jõuluajal ja need on siis jah maisijahust taigna sisse on pandud selline vürtsikam hakkliha moodi täidis. Minu jaoks olid need väga kuivad ja ei maitsenud hästi. Aga ma postitan ka siia millalgi, kui olen Callaloo ära proovinud teha.
2011-09-19 23:36:45
6htuks Bonapartes kitsejuustu ja grillitud k88giviljadega quiche rohelise salatiga balsamico kastmes.
2011-04-13 01:06:47
prae muna, kaks krõbedat saia juustuga ning kodujuustusalat (kodujuust, hapukoor, till, aroomisool - lemmik)
2011-03-29 20:31:48
Toekas rukkileiva burger, kus vahel kotlet, juust, tomat ning värske porgandi-kapsasalat majoneesiga.