Tiitel: Kokaõpilane
2012-03-11 14:38:35 |
See nüüd veidi teisest teemast, aga kas ja kui palju on köögi tarvikud (koogivormid, pritskotid, miksrid jne.) Soomes/Rootsis odavamad? Mul plaanis minna Soome/Rootsi ning mõtlesin, et kui ma seal juba olen ja seal asja odvamad on võiks ju midagi vajalikku ära osta. Rääkimata sellest, et seal on poole suurem valik kui meil. Ma loodan, et te oskate mulle nõu anda. |
2011-02-27 21:12:53 |
See on minu esimene postitus siin foorumis, kaua sai siin teiste töid imetlemas käidud enne kui julguse kokkuvõtsin ja ise midagi postitada julgesin. Minu vabariigi aastapäeva tort on tehtud Carleni väikesed katsetused köögis retsepti järgi, ainult pealmine glasuur oli minul teine. Mina sulatasin glasuuriks tumedat shokolaadi ning segasin selle hapukoore hulka ning lisasin maitse järgi sukrut ja kakaod (mina kasutasin "Meie mark" ilmasuhkruta kakaod). Kaunistusted tegin sulatatud tumedast ja piima shokolaadist ning enne kaunistuste koogile panemist puistasin glasuuri kihile kookoshelbeid, et shokolaadist kaunistused rohkem esile tuleks. Mina sain ispiratsiooni mõeldes suvele, rukkililledele, taluaiale ning liblikatele. Kuigi minu "aed" tuli veidi lopergune ning rukkililled pruunid mitte sinised (kuna shokolaadi pole minu teada võimalik siniseks värvida) olen ma ise tulemusega rahul ja rahul olid ka kõik sööjad. P.S Fotograafia pole minu tugevaim külg ning pildid loodan ma ka Pille abiga üles riputada. |