Välimuselt ei ole väga Isamaaline, aga maitselt küll...
Biskviit 3-kihiline 28cm läbimõõduga:
8 muna
200g Suhkrut
200g Jahu
2 tl Küpsetuspulber
Niisutamiseks suhkru-sidruni siirupit
Šokolaadi-kamakreem:
100g tumedat šokolaadi
150g hapukoort
200g kohupiima
3 spl kamajahu
Valge šokolaadi pohlakreem:
200g valget šokolaadi
400g maitsestamata kohupiimapastat
150g pohlamoosi
2spl želatiini
Vett žealtiini paisutamiseks
Võikreem, tordi katmiseks:
175g võid
175g puudersuhkrut
100g kondenspiima
1 spl rummi
Kaetud ja kaunistatud vahukommimassiga.
350g vahukomme
3spl vett
u 900g puudersuhkrut
2011-02-24 15:46:19
Kohupiima-leiva tort
Biskviit:
6 muna
6 spl suhkrut
6 spl jahu
Immutamiseks morssi
Vahele:
pohlamoosi
1,5 dl riivleiba
2 spl suhkrut
600 g kohupiimakreemi (vanilli maitselist)
400 ml vahukoort
2 spl suhkrut
3 spl želatiini
6 spl vett
Kaunistamiseks:
100g tumedat šokolaadi
Küpsetada biskviit, mida immutada morsiga. Peale määrida pohlamoos ja pool vahukoore- kohupiimakreemist. Pannil pruunistada riivleib koos suhkruga, kuni suhkur on enamasti sulanud. Pruunistunud riivleib panna kihina vahukoore-kohupiima kreemile ja siis lisada ka ülejäänud vahukoore-kohupiimakreem. Panna külmkappi tarduma ja kaunistada šokolaadiga.