Postitusi: 5
Tiitel: Kokaõpilane
2011-03-20 22:07:08 |
Koogi Kata - ilus tort :) Ma kasutan poefondant'd, pole julgenud värvimisega eksperimenteerida veel. Viimati tehtud tordi katsin võikreemi asemel moosiga ning mõni tund hiljem torti süües oli fondant moosipoolsest küljest küll juba kahtlaselt kleepjas, nagu oleks sulama hakanud... Muidu sinu tehtud kirsikompotivedeliku-siirup on vast sama "vedel" kui need Wiltoni geelvärvid, ma kujutan ette... |
2011-03-04 16:25:02 |
Palju õnne kõigile võitjatele! |
2011-02-26 12:36:12 |
Foorumis ringi vaadates tekkis üks küsimus. Paljud on martsipani värvimiseks kasutanud looduslikke vahendeid (safran, söetabletid jne). Fondant puhul seda vist kasutada ei saa? Olen läbinud ühe workshop'i ja seal rõhutati, et värvimiseks kasutada ainult geelvärve, ka veebaasil värve ei tohi kasutada (suhkur hakkab sulama). Söetabletid ja safran on pulbrid, aga need muudaksid suhkrumassi vist liiga kuivaks ja see ei oleks enam töödeldav? |
2011-02-24 13:59:26 |
Frieda:
Ilusaid torte siin mitu, aga need kindad küll super! Nagu päris :)Minu selleaastaseks panuseks on karamell-leiva ja mustikatega kohupiimatort Kirikindad |
2011-02-21 21:42:52 |
Minu tort sai ka veidi varem valmis: tegin töökaaslastele rahvusmustriteemalise tordi. Tort on kaetud ostetud suhkrumassiga (fondant). Värvitud Wiltoni toiduvärvidega. Põhi: Red Velvet (aga ilma punase värvita; kahekordne kogus). * 250 g sõelutud jahu * 1 tl küpsetuspulbrit * 1/2 tl soola * 2 sl kakaod * 113 gr küpsetusmargariini * 300 gr suhkrut * 2 muna * 240 ml keefiri * 1 tl äädikat * 1 tl soodat Tordikihtide vahel oli toorjuustu-vahukoore segu külmutatud metsamarjadega. Võikreemi (või, kondenspiim, tuhksuhkur ja maitseks Vana Tallinnat) kasutasin "tammiks" ning sellega katsin tordi väljastpoolt. Sööjatele maitses :) |