Postitusi: 3
Tiitel: Kokaõpilane
2011-02-14 14:15:18 |
Zapxpxau:
oli äkki hämeentie? Ma olen tavaliselt meeldiv kaasreisija, kes aadressidest suurt midagi ei jaga.Unekati:
Aadressi ei ütle äkki?
Miski Jaapani pood pidi ka olema, aga seda pole ma veel leidnud.
Helsingi on piisavalt suur!siinjuures soovitan kõigil aasia köögi sõpradel helsingis olles üles otsida sealne hiina pood, kõik, mis vaja, saab sealt (riisinuudleid ostes tasub muidugi jälgida, mida ostad :))! kastmed-riisid-pastad jms, võileivahinnaga! |
2011-02-14 13:55:22 |
Tahtsin ühtlasi uurida, kas kellelgi on kogemusi sellise tootega- Tapioca rice noodles? Ostsin kevadel soomest Hiina poest riisinuudlite pähe, kaks korda üritasin kasutada, aga võimle, mis võimled, jäävad nii limased nagu sööks mõnda eksootilist mereelukat! Olen proovinud ka külma veega üle valada, aga ei miskit- siinjuures soovitan kõigil aasia köögi sõpradel helsingis olles üles otsida sealne hiina pood, kõik, mis vaja, saab sealt (riisinuudleid ostes tasub muidugi jälgida, mida ostad :))! kastmed-riisid-pastad jms, võileivahinnaga! |
2011-02-14 13:27:23 |
Külastan seda lehte tihti ja loen vaikselt kaasa, kuid polnud siiani registreerunud. Nüüd aga võtsin end kokku ja tegin selle lõpuks ära. Keegi eelnevalt küsis, kuidas jääksid köögiviljad krõmpsud- olenevalt köögiviljast keedetakse need natuke läbi enne wokkimist- nii 2-3min, siis nõrutatakse, kallatakse külma veega üle, valatakse wokile, peale vee-tärklise segu, maitseained jms. Olen hiina kööki juba ammu armastanud ja paljud retseptid on meie igapäevasel söögilaual. Eelmisel aastal sai ka Rahvavabariiki külastatud ja sealseid hõrgutisi ka maitstud.Juba mõttest hakkab suu vett jooksma... Katsun nüüd mõni päev ühe toidu siia postitada ka. |