Tassike.ee

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2013-10-19 13:32:56
Minu põhiretseptuaaris on juba pikemat aega need küüslaugu ja tüümianiga röstitud peedid. Imelihtne teha ja maitsevad ülimõnusalt. Tavaliselt teen neid prae kõrvale kartuli asemel või naudin mõne juustulisega (ja vähese rohelisega) salatina. Retsepti on nõudnud minult mitmed, kes neid proovida saanud. Retsepti leiab blogist.
2013-10-19 13:28:12
Käisin eelmisel laupäeval Helsingis jalutamas. Oli imeilus päikseline sügisilm, nii et ringi tuiata oli lausa lust. Võtsime ette Helsingi Design Districti, kus palju huvitavaid galeriisid, poekesi, kohvikuid ja söögikohti. Aga astusimeläbi ka vanadest lemmikpaikadest nagu raamatupood ja avastasime erinevaid kohviröstikodasid. Astusime läbi ka räimelaadalt, kust sain selle viimase lükke sinepimarinaadidega katsetamiseks, mis ammu muidu mõtteid olnud :) Pikemalt ja täpsemalt kirjutan oma blogis.
2013-04-24 09:13:49

Siin, Californias olles ei lähe pea ühtegi päeva mööda avokaadota! Ja siin on nende ostmise eeliseks hea hind ja küps toode juba poes. Juba praegu tean ette, kuidas ma Eestis nendest puudust tundma hakkan! Aga õnneks on meil alati banaan ja paberkott, nagu see lohutaks, eks :)

Viimasel ajal olen blogis jaganud 2 avokaadoretsepti - avokaadojäätise ja mango-avokaadosalsa oma. Ise olen nende mõlemi suur fänn, loodan, et siin on veel teisigi, kes armastust nt avokaadojäätise vastu muga jagavad.

2011-03-16 13:04:56
Eile sõin lõunaks hernesuppi avokaado ja salatkressiga. Sai täna ka blogisse üles. Soovitan, praegusel kevadisel ajal - hea ja värske ja tervislik, aga lisaks on veel see roheline värv, mõjub minu meelest lausa teraapiliselt. :) Välja nägi selline rõõmus roheline :)
2011-02-01 09:38:03
Aitäh-aitäh Marju ja Meringue, mul on väga hea meel, et saan midagi ilusat pakkuda! :)