Tiitel: Kokaõpilane
2010-12-14 14:31:33 |
Pille:
Eelnev loetud :) Mul vahest vajadus loetud oma sõnadesse panna, et kindel olla, et õieti aru sain. Teile aga tänud kiire vastuse eest! Väga tore koht see siin :) Olen meeldivalt innustatud.Leopard811:
Vaata eelmiselt lehelt Andra ja Eva ja Mutski postitusi - seal kõik kenasti kirjas. Mutski kokkab küll eraisikuna ja tema vist müüa ei saa, aga Eva küpsetab oma kenas köögis ja müüb nii mõnelegi kohvikule-restoranile oma kooke, nii et kindlasti tohib oma kodukööki ametlikult edasimüüdavate toodete valmistamiseks.Hea teema siin. Mõned täiendavad küsimused või ülekordamised ka minu poolt: Tohib kasutada enda kodukööki isetehtud toodete valmistamiseks ja ametlikult edasimüümiseks tellimuse peale: poed, kohvikud jm-le? Kas koduköögi kasutamine ja edasimüümisel mingeid piirangud pole, kust seda täpsemalt uurida saaks. |
2010-12-14 14:03:12 |
Hea teema siin. Mõned täiendavad küsimused või ülekordamised ka minu poolt: Tohib kasutada enda kodukööki isetehtud toodete valmistamiseks ja ametlikult edasimüümiseks tellimuse peale: poed, kohvikud jm-le? Kas koduköögi kasutamine ja edasimüümisel mingeid piirangud pole, kust seda täpsemalt uurida saaks. |