Elve

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-11-02 17:56:48
Aeg on möödunud ja tundub, et rahvas on Tokyo sushi baari üles leidnud, sest viimasel ajal on õhtuti tegu, et kohti saada. Vaieldamatult on seal Tartu linna parim sushi, mida sageli söömas käin. Lemmik on maki UNAGI, kuid ka kõik teised on väga maitsvad. Muudest toitudest olen proovinud idamaist kalasalatit ja mingit woki. Salat mulle täitsa meeldis, nii et seda võib teienekordki tellida.
2012-11-02 17:48:23
Dorpatis olen kolm korda käinud ja seni on alati väga maitsenud. Meeldib see, et võrreldes teiste Tartu söögikohtadega, on seal huvitavam menüü ning ka hinnad on normaalsed. Eriline lemmik on krevettidega täidetud lõhetimbal röstsaial :) Kindlasti lähen sinna veel.
2012-11-02 17:29:37
Käisin eelmisel suvel Viljandis koolitusel ning Tegelaste tuba oli lähim söögikoht. See oli lihtsalt kohutav urgas, kus teenindus oli matslik (suppi lauda tuues küsis ettekandja, et kas see kuradi seljanka oli siia?) ja söök halb. Enam kunagi ei lähe.
2011-03-13 13:10:50
Meie oleme seal alati positiivse elamuse osaliseks saanud. Teenindav mees leti taga (omanik?) on alati väga muhe ja sõbralik olnud. Oleme söönud seal täidetud baklažaani, šnitslit, mingit aedviljarooga ja kindlasti veel midagi, aga kõik ei meenu kohe. Söögid on olnud maitsvad ja rasvased :) Seal olen saanud parimaid friikartuleid - kohapeal tehtud, suured ja ausad.
2011-03-13 12:34:56
Mulle meeldis eelkõige sisekujundus, nõud, salvrätid (neid tahaks ka endale) ja L'Occitane seep WCs :) Kõik see nägi niii välismaine välja. Sõime kalakooki, kartuli- ja kanasalatit ning kõik jäime söögiga rahule. Kindlast tahaksin sinna minna veel ka räime proovima, eile seda kahjuks polnud. Meie ettekandjaneiu oli ka lihtsalt väga tore.