Robiina

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2010-07-26 16:14:27
Lilly_Munster:
Majori külmutusanum on 23,5 cm läbimõõdus ja u 12 cm kõrge. Välimised mõõdud siis loomulikult :P
Minul masin käes ja esimene vaarika jäätiski söödud. :) Ja nüüd lõpuks sain ka kaubandusest vastuse, kus maaletooja väidab järjekindlalt, et kõrguseks on 24 cm. :rolleyes:
2010-07-19 22:47:27
Aitäh Lilly_Munster :) Seda on rõõm kuulda, see mahub vabalt külmikusse.
2010-07-19 15:07:00
Vaatasin jah, et mõlemad on liitrised ja on ehk lootus külmikusse ära mahutada, aga pole ju ettekujutust milline see süsteem välja näeb :) Aga aitäh, üritan asja uurida.
2010-07-19 00:47:00
Turakas:
Jagaksin infot, mille puuduse käes ise vaevlesin. Nimelt, tekkis huvi soetada oma Kenwood 560 lisatarvik - jäätisevalmistaja (AT 956). Teadsin, et mingi kauss sellest peaks mahtuma minu sügavkülma - kaks erineva suurusega sahtlit. Poodides ei leidnud seda, et oma silmaga näha, igal pool tuli tellida. Tuhlasin kogu interneti läbi, et uurida, mis mõõtmetega see kauss on - ei leidnud. Kuna suur taigna segamiskauss ikka kuidagi mahtus sügavkülma sahtlisse ja sain aru, et ega jäätisevalmistaja eri saa eriti sellest suurem olla, otsustasin osta. Üllatusin positiivselt, kui jäätisevalmistaja kätte sain - see külmutuse osa ei ole väga suur ja mahub mu suuremasse sahtlisse - kõrgus ca 11 cm ja läbimõõt ca 23 cm.
Mul on nüüd sama mure, aga kas keegi teab öelda kui suur on Kenwoodi jäätisevalmistaja AT 957, külmutatava osa suurus. Segamiskauss ise on 6,7l. Nii tahaks ka ise jäätist teha, aga sügavkülma sahtlid on nii madalad, ca 14 cm.