Postitusi: 4
Tiitel: Kokaõpilane
2010-05-29 22:04:23 |
ups- üledoosi |
2010-05-29 19:51:49 |
Kardemon:
Ära liiga pudiks jahvata, siis on kaks ühes ehk krõmpsub ja saad kasulikud ained ka kätte. Ei usu, et kui natuke rohkem paned, siis saad "ületoosi". (Kanepiseemnetest tehti vanasti jurssi, piima ja putru- http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/index.php?artikkel=485)siis järgmine leivategu panen jahvatatud kanepiseemneid prooviks... aga jahvatamata seemneid just selle krõmpsumise pärast võiks panna ka ikka... kui siis muidugi üledoosi ei saa?!?!?!?!? ei ole jah kõvad leiva sees... naks ja naks lähevad hammustades mõnusalt katki :) kui katki hammustada, siis mingid kasulikud ained ikka saab kätte? |
2010-05-28 18:30:26 |
Just nii Kätrin :) (unustasin mainida) PS Kanepiseeme lõhnab peale jahvatamist mõnusalt nagu pähkel. |
2010-05-28 13:02:02 |
Kanepiseemned tuleks enne toidule lisamist kindlasti jahvatada (nii soovitas mulle nende müüja), muidu käivad nad sinust lihtsalt läbi, ilma, et sa kasulikke aineid omastaksid. Leidsin ka asjaliku lingi, kus jutt "puust ette ja punaseks "http://www.mahemark.ee/toodete-info/kanepiseeme. Tundsin huvi, milline võiks olla päevane optimaalne kogus. Selle kohta ütleb Dr Gillian McKeith oma raamatus "Sa oled see, mida sööd", et pähklid ja seemned on nii toitaineterikkad, et üks või kaks teelusikatäit üle päeva on rohkem kui küll. |