Postitusi: 3
Tiitel: Kokaõpilane
2011-01-03 14:29:55 |
Täna õhtusöögiks kanapada porru ja bataadiga. Eile ei viitsinud kohe mitte midagi teha, aga ulmesuur India toidu isu oli, nii et käisime hoopiski kaubanduskeskuse restos seda manustamas... |
2010-05-19 09:31:23 |
Tere tarkade klubi :) Mul selline küsimus, et kas keegi on paksoid kasvatanud? Armastab ta lauspäikest, pigem varju? Mul hetkel väikestes pottides, aga alumised lehed on kuidagi imelikuks ära läinud... Muidu ise harrastan potipõllundust nii palju, kui linnas võimalik. Mees tegi see aasta mulle tõstetud peenra ka, aga nagu ikka, minusuguse jaoks on väike :D Aga lapsele sain vähemalt herned, värvilised porgandid maha. Aeduba, tilli-sibulat, pastinaaki natuke ja maasikad kolisin ümber. Ürtidele ja salatile pean nüüd uue kodu välja mõtlema... Need enam ei mahugi, igavene jama, ma ütlen... Ahjaa, tomatid-paprikad kasvavad mul pottides sauna eesruumis, mis on nagu kasvuhoone hetkel - seal on suur aken päikesepoole ja kütab mis, hirmus. Vaatame, mis välja tuleb :) Igastahes õitsevad juba! Aga see paksoi teeb veits muret... |
2010-04-15 11:47:37 |
Eile tegin kaelakarbonaadi (no nii kilone kena tükk). Panin haudepotti, pisut kuiva siidrit (jäi eelmisest toidutegemisest üle) ja kodust õunamahla, paar sibulat, porgandit ja loorberileheke. Eelnevalt masseerisin liha soola-pipraga. Tegin madalamal kuumusel paar tundi. Kõrvale ahjukartulid-porgandid, mis segasin plaadil oliiviõli, rosmariinisoola ja tüümianiga. Lõpupoole, kui kartul valmis hakkas saama, tõstsin lihatüki ka nende juurde, et saaks krõbedaks. Ülimalt maitsev tulemus tuli - pealt krõbe ja seest mahlane. |