Logitech

Postitusi: 5

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2010-03-16 20:43:58
MIna külvan see aasta vaid lilli ise.Kurk läeb otse seemnest kasvuhoonesse ja tomati taimed ostan,kuna nende taimede kasvatamine mul ei ole selle 3-4 aastaga välja tulnud,mil oma maja ja aia lapp sai soetatud.kasvatan tavaliselt herneid,porgandeid,punast peeti,sibulat ,tilli,basiilikat,paprikat,natkue varajast kartulit nii umbes 20 pesa jagu.oh neid asju on vee:vaarikad,õunad,maasikad..... näis kuda selle aasta saak saab kasvama.Kardan,et maa ei sula sellise tempoga üles ennem kui jaaniks,mis talv meil veel siin laiub.ja kapsaid loomulikult kasvatan ka.need panen kasvuhoonesse.ilusti kasvavad ja kiirelt.mul hea suur 20ruutmeetrine klaas kasvuhiine. Keegi hea aiapidaja soovitas mul maasikad kasvuhoonesse pista.Pidavat kaua vilja kandma.... eks näis.kui paari lähima aasta jooksul uue ehitamiseks ei lähe siis ehk tulebki proovida. Maa on siin Türisalu panga juures suht ok.Meetri jagu mulda ja siis liiv.Maa on hea niiskusega.Et aiasaadused kasvavad suht hästi.Päikest ka piisaval paistab siis lausa lust:D
2010-03-15 15:53:44
Loomulikult ei loe :D Lihtsalt selline väike tähelepaneks :D Naljakas situatsioon ju igaljuhul....
2010-03-15 15:29:22
Pille:
Logitech:
Mina siin foorumis uustulnuk ja seoses sellega tekkis küsimus osalus tasu kohta? kui suur see on ka?
Vabandust, see oli eespool kirjas. "Abikokkadele" 400 krooni, "kokaõpilastele" 425 krooni, sisaldab retsepte, juhendamist, veidi veini ja hästi täis kõhtu :) "Abikokad" on kõik need Nami-Nami kasutajad, kel vähemalt 100 postitust tehtud. Sina, Logitech, oled hetkel veel "kokaõpilane" :)
Ok. Siis on asi selge. Naljakas situatsioon tegelikult :D liitusin foorumiga, kuna siit leiab häid retsepte. Aga päris elus olen muideks vanemkokk, paar sammu peakokast tagapool :D
2010-03-15 14:55:19
Mina siin foorumis uustulnuk ja seoses sellega tekkis küsimus osalus tasu kohta? kui suur see on ka?
2010-03-11 13:58:14

Tere,tere! Olen siin foorumis uus.Leidsin teid facebooki kaudu.Kuna isu mul jahimees ja uluki liha mul igat sorti siis valmistan enamus oma õhtusöökidest just ulukilihast! Lisan siia siis ka ühe pildi koos retseptiga!

See antud roog on valmistatud kitse lihast.Et roa nimeks võiks olla :Hautatud metskitse liha punases kastmes wokitud šampinjonidega!

Liha pruunistada,maitsestada tugevalt ja panna haude potti.Kuhu lisada sibul,porgand.Lihale kallata peale vesi,mida oleks täpselt nii palju et üleni saaks kaetud.Nu ja siis hautada nii 1h või enamgi.Et liha oleks pehme.Muidugi enne hauduma panemist tuleb lisada sinna veel ketšupit,mis annab hea magusa maitse ja kääritab liha kiiremini potis hadumisel pehmeks.Lisandiks praadida šampinjonid ja maitsestada soola,pipraga.Ja kui liha pehme serveerida.Kel tahtmist võib juurde keeta kartulit vms!