Maria

Tiitel: Kokaõpilane

RETSEPTID

Viimased postitused

2008-03-05 12:00:15
kas te teate, kust Tallinnas saaks meretaimi..? arame, dulse, nori, wakame, hijiki, kelp, jne - loen nende kasulikkuse kohta ja uurisin aga ökopoodide kodukad küll ei näita ega tea sest miskit..
2008-03-05 11:49:26
ise küsin, ise vastan: leidsingi selle mõtte peale eile Apollo sooduspakkumiste seast raamatu "Vahemeremaade kokaraamat", kus selliste maade retsepte: Itaalia, Prantsusmaa, Hispaania, Põhja-Aafrika, Lähis-Ida, Kreeka, Türgi, Balkanimaad.
2008-03-05 10:53:28
mu viimase aja lemmik on lihtne salat - peet, rukola, basiilik, kõrvitsaseemned, parmesan ja vürtsköömned, vahel ka apteegitillijuurikas ehk fenkol sisse veel. aga Kristeli peedi-küüslaugu ahjusaiad tunduvad ka eriti isuäratavad! proovin kindlasti peagi. peedi ja küüslaugu kombinatsioon on üldse suurepärane! (mul hakkab kõike seda lugedes & kirjutades kohe suu vett jooksma :))
2008-03-04 13:45:49
maitsevad jah hästi ja mugavad on ka :) ma olengi muutunud täielikuks keedupeedi sõltlaseks.
2008-03-04 13:44:17
tahaks mingit head vahemeremaade roogade kokaraamatut - oskab keegi midagi sheffi ja pädevat soovitada? võib olla ka inglise keelne aga võiks siiski Tallinnast ostetav olla.. tänud!