Vihvu

Postitusi: 5

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2010-02-10 12:31:16
Seal on juuretise valmistamiseks põhiretsept, aga seda ei ole täpsustatud, kuidas edasi toimida. On küll viidatud rukkileiva valmistamise retseptile, aga selles on juuretis hoopis teiste kogustega valmistatud ehk et sellistest kogustest tuleb ju juuretist palju rohkem. Sellest ka tingitud minu segadus. Tänud vastuse eest!
2010-02-10 11:51:45
Adonay:
Nisujahust juuretis? Kas see on saiategemiseks mõeldud?
Nisujahust juuretis mõeldud sepikute ja saia jaoks
2010-02-09 22:29:25
Katsetan ka esimest korda juuretisest leiva tegemist, õpetuse leidsin sellisest raamatust nagu "Ahjusoojad saiad-leivad" 100 rooga sarjast. Tegin selle 200g nisujahust, 2dl veest ja õunast. Neljandal päeval lisasin sama koguse jahu ja vett juurde. Selle õpetuse järgi tuleb juuretist hapendada kokku 5 päeva. Homme on plaan leiba küpsetama hakata, aga nüüd tekkis küsimus, kas pean kasutama kogu juuretise leivateoks ära või ainult osa sellest? Ja kui osa, siis kui suure? Kindlasti on siin palju kogenud leivaküpsetajaid, kes oskaksid nõu anda. Ette tänades!
2008-03-11 16:50:10
Tänud!! :)
2008-03-11 16:25:42
Tahaksin teha punaveinikastet, kuid seal on üks koostisosa: lihafond. Olen seda poest maitseainete letist otsinud, aga ei leia sellist. Võibolla keegi teab mis firma võiks seda toota või oskab soovitada midagi selle asemele.