Snapi

Postitusi: 3

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-02-23 13:46:58
Minu VIISUKOOK sündis pärmilehttainast, tegin esimese katsetuse sedasi ja jäin üpris rahule. 0,500 kg pärmi-lehttainast 0,300 g tere vaniljekohupiima 0,200 ml piima 0,060g magusat ekströmsi vaniljekastme pulbert 0,060 g maasikaid 1 muna ja natuke vett määrimiseks clarot pealt katmiseks ja martsipanid kaunistamiseks. Ostsin poest pärmi-lehttaina ja tegin sellest viisu põhja ja siis tegin ribad ja hakkasin vahedumisi neid põimima,eelnevalt oli munavee määrdega kõik üle teinud, et tainas kokku jääks nii nagu vaja ,et tulekisd viisule seinad. Viisk pidi ka seest tühimiku saama panin viisule sisse küpsetuspaberist nutsud toetuseks ja kui kõik valmis oli, lisasin viisu ahju 50 kraadi peale kerkima, seal ta kerkis 20 minutit ja nüüd lisasin ahjule kuumuse 180 kraadi ja küpsetasin viisku 20 minutit ja valmis ta oligi. Tõstsin viisu jahtuma, et saaks kreeme lisama hakata sisse. Kõige pealt ma segasin piima ja vaniljepulbri , et see saavutaks õige massi. Kui viisk oli jahtunud pritsisn pritsiga kohupiima põhja, siis vahele panin terved maasikad ja nüüd lisasin pritsiga vaniljekreemi, nüüd sai viisk ilusti seest täidetud ja pealt valasin üle veel claroga, et oleks ilus läikiv ja hoiab sobivad struktuuri koogil. Kõige peale tegin martsipanist kaunistused, mis peaks viisuga sobibima nagu valatult, lilled karikakar ja rukkilill, suitsupääsuke, viljapeake ja loomulikult meie oma riigilipp, mis on viisule kui vaibaks ja märge Tere Tulemast Eesti :D
2011-04-10 12:04:37
2011-04-10 11:33:51