Tiitel: Kokaõpilane
2012-05-05 14:57:41 |
Neid ma ka eile just vaatasin samalt lehelt, aga mulle nagu ei meenu, et seal oleks beseepõhi olnud, aga võimalik muidugi, et mul selle koha peal ongi mingi mälulünk :) Eks vist pean ikka ema käest täpsustama, millist ta täpselt mõtles, sest tema avaldas soovi "vanakooli" võikreemi tordi saamiseks, mõtlesin teda üllatada siis. Aga jama ka, kui pärast tort selline tuleb, mida keegi süüa ei taha, sest ega seda võikreemi eriti ei armastata ju tänapäeval (isegi ei armasta). Aga tänud abistamast, Triinpvr :) |
2012-05-04 23:14:28 |
Ma nüüd risustan seda vana teemat natuke sellise küsimusega, mis pole otseti trühvlitordist, aga "vanakooli" tortidest. Ehk siis siit teemast on läbi käinud trühvlitort ja pähklitort, aga minu mälupiltidel kajastub veel mingi võikreemitort, mis oli hele ja kus peal tavaliselt kaunistuseks lisaks võikreemiroosidele mingid marmelaaditükikesed olid (rohelised ja punased). Kas kellelgi meenub midagi sarnast või on seal Pille targas tordiraamatus midagi selle kohta? Minu arust ei olnud see pähklitort ja minu mälu järgi polnud seal ka beseed vahel. Igaljuhul kui keegi oskaks mingit vihjet anda või mu mälupildid ümber lükata, siis ma oleks tänulik :) |
2011-06-15 18:01:07 |
Liilia:
Millega sa oma tortide tumepunased osad teinud oled? Hello Kitty kleidid ja McQueeni kered näiteks? Kas on mingit varianti, et saada näiteks kohupiim või vahukoor või toorjuust tumepunaseks? Mulle tundub, et suvaline piimatoode läheb heal juhul hallikaslillaks, kui talle mingit punast möginat üritada sisse panna, aga sellist ilusat konkreetset tumedat tooni nagu ei saagi :( Või noh, vähemalt mina pole veel varianti leidnud.minu torte näed minu blogist |
2010-11-19 16:39:30 |
Liilia:
Emme mul pakkus ka, et ma teeks mingi tarretisega, aga ma pole väga kindel, kas see täitmata shokolaadipildi ümberkandmine küpsetuspaberilt tordile õnnestub, sest raam on ju suht peenike. Igaljuhul pärast oma eelmise postituse tegemist meenus mulle siit kuskil eestpoolt loetud nipp martsipani värvimiseks, kus keegi kasutas neid Sunny joogipulbreid, mõtlesin, et proovin sellega ka, äkki õnnestub ikka kuidagi shokolaad punaseks saada. Aga no kui ei õnnestu, eks siis tuleb miskit muud välja mõelda :)mina sinu asemel teeks selle punase osa näiteks vaarika- või maasikamoosist. kanna šokolaadiga joonistatud pilt tordile ja siis see punane osa kata moosiga. näiteks see lepatriinutort ja autoga tort on nii tehtud |
2010-11-19 16:06:45 |
Oskate öelda, milliste koduste vahenditega saab valge shokolaadi punaseks? Mul oli idee teha lapsele sünnipäevaks McQueeniga tort, nii et see auto on seal shokolaadist (valge, pruun ja punane), ise mõtlesin, et teen tilgakese kirsimahlaga. Aga ilmselt teie juba teate, aga mina ei teadnud, et vedelik tõmbab selle sulashokolaadi koheselt klimpi ja mingist shokolaadist pole enam halli haisugi :( Ja nüüd ma siis istun siin nagu hunnik õnnetust ja mõtlen, kuidas veel midagi päästa annab ja tort pooleli ei jääks (õigemini see pealmine pilt). Valged-pruunid osad on kenasti küpsetuspaberi peal juba tahkunud ja tahaks kangesti selle ülejäänud osa ka punasega katta, aga nüüd siis selline probleem. On kellelgi ehk mingit head soovitust? |