Sleepy

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2010-01-19 19:37:53
Uskumatu pettumus. Lugedes siinse foorumi kommentaare sellel koha teeninduse kohta selgub, et asi on oluliselt hullemaks läinud. Elukaaslane on juba pikka aega rääkinud, et tahaks sinna minna, kuid pole veel löögile saanud. Kahel korral, kui on üritanud, on see reserveeritud olnud - tundb ikka väga populaarne koht olevat. Mind on see siiamaani külmaks jätnud, kuid otsustasin seekord pere sinna kooki sööma viia, et käia vähemalt kaemas kas seekord pääseme löögile. Pühapäeva lõuna ja koha saamisega probleeme polnud, ettekandjaid tundus olevat rohkemgi kui külalisi. Peale suht pikka ootamist otsustas siiski ettekandja nimega Imbi meid teenindama tulla ja viisakana ulatas ka meie 3 ja 4 aastastele lastele menüüd ja joogikaardid :) no jah ju siis neid oli temal üle, aga paari minuti pärast tuli kõrvaltlauast proua ja küsis, kust meie menüüd saime, temale nimelt ei oldud toodud - loomulikult olime lahtkelt nõus laste menüüd talle andma, sest nendejaoks ei olnud seal isegi toredaid pilte mida vaadata ja need neile väga huvi ei pakkunud. Kuna ise väga magusasõber ei ole siis soovisin mingit soolast suupistet proovida, mina valisin tuuniakala salati, naine napoleoni koogi ja kohvi ning lastele toorjuustukoogid ja tee. Kuna teenindus oli üle ootuste madalatasemeline ja aeglane jõudsin samuti vaadata imestusega kuidas kokkade letile tõstetud söögid jahtusid, ja kuides kõrvalt lauast käis mees pidevalt ettekandjate parve juures jälle kui ta midagi soovis, sest tema tagasihoidlike vibutuste ja hõigetele ei reageeritud.Peale meid saabus ka seltskond daame, kes ilmselgelt olid sattunud pisut pädevama teenendaja lauda, sest umbes 45 min hiljem, kui meie lapsed olid juba toolil istumisest tüdinenud, sõid prouad juba oma pearoogasid. Lõpuks tõsteti ka meie tellitud koogid kapist välja ja toodi lauda - ainiult koogid, kohvi ja tee ootasid veel oma aega, salatist rääkimata. Kui lastel koogid pea-aegu söödud toodi ka nede tee, eeldusel et kohe tuleb ka kohvi, ei teinud me ka sellekohast märkust, kuid kui meid taaskord pikemaks ajaks keset saali üksi oli jäetud, püüdsin Imbi uuesti kinni ja küsisin et kas kohtvi ja salat ka tulevad, kohviaparaadi juures pidi järjekord olema tuli vastuseks. No tunniga oleks ikka suutnud selle kohvi valmis teha küll, ja kuna masin oli meil vaateväljas ja minu pilk ka sinnapoole suunatud, siis kahjuks oli see suur vale millega saavutas see ettekandja minu silmis juba põlastuse. Lastel tee joodud, naisel kohvi ka joodud, kuid kahjuks mitte koogi kõrvale, nagu oleks suhteliselt magusa napoleoni koogipuhul soovinud, ettekandja valest juba pisut ärritund ning 1h20min ootamise peale juba ka ausaltöelda pisut näjasena ning nähes kui tülpinud on lapsed otsustasime siiski loobuda ja jätta see tuunikala salat maitsmata. Kuna isegi vaatamata sellele, et me riidesse panime Imbi ei reageerinud, läksin ise kassajuurde ja soovisin oma arvet maksta, ning avaldasin ka oma pahameelt Imbile kes suvatses tuunikalasalati ikkagi arvele kirjutada, lõpuks ta siiski eemaldas selle salati ja ma ei pidanud seda maksma. Kokkuvõtteks võiks öelda, et sisenedes pani mind väga imestama ettekandjate rohkus, kuid nähes, kui ebapädevad nad oma töös olid, sain aru selles kohvikus on rõhutud teeninduse kvantiteedile mitte kvaliteedile, isegi vabandada see Imbi ei osanud, aga vale oli küll varrukast võtta. Käin perega korra või paar nädalas väljas söömas ja tihti erinevaid kohti avastamas, tegijal juhtub ja kui on näha et teenindaja on algaja olen sellega arvestanud ja saades väheke tagasihoidlikuma teeninduse osaliseks, kus on näha et inimene siiski püüab ei jäta ma seda ka "tipi" juures arvestamata ja ei ole ka kunagi kade isklike kiitustega, ning selliseid kordasid kus ma jootraha ei anna ei tule väga tihti õnneks ette, kuid seal maksin ma isegi arvet mõruda meelega. Jõudu ja pikka meelt selle kohviku külastamisel.