Bju

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2008-03-11 22:12:14
Tere Pille! Soovisid, et võtaksin sõna Pärli restorani koha pealt. Mis ma oskan öelda, olin seal praktikal kahjuks vähest aega. Köök ise on tõesti väga heal tehnilisel tasemel ja töötingimused on vägagi head. Kõik on puhas ja jälgitakse rangelt, et toiduained oleksid värsked ja kvaliteetsed. Kollektiiv mõnus ja sõbralik. (Kuid see on üks osa sellest restorani poolest, mida külastaja ei näe.) Toidud, mis köögist välja läksid, tundusid olevad maitsvad ja väljanägemine kena. Kuid nüüd teine osa... Mina kui külastaja. Olen seal käinud ise söömas 2 korda. Ja pean kahjuks tunnistama, et toit polnud just eriti maitsev ja värsked juurviljad olid üle röstitud ja pardiliha maitsetu ning tuim ja kastet oli pandud sinna imevähe ja seegi vist viimane pära, mis potis oli. Pannkoogid lausa kohutavad... Olin imestunud ja pettunud. Kala, mida sõi minu kaaslane, oli maitsev. Kuid ma ei saa eriti sõna võtta, kuna ma olen tõeline pirtsutaja söögi kohapealt ja mind ongi raske üllatada. Teenindus oli sõbralik. Ja koht iseenesest on supper ja veel milline vaade - lausa imeline... Seega üldkokkuvõttes võin ma öelda, et tegu on keskpärase restoraniga ja arengumaad jagub.