Marion

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2008-02-29 13:58:59
Mul tütreke nii väike, et lisatoitu veel ei saa. Aga rinnapiima kaudu tarbib ta ju kõike, mida mina söön. Ja karjub viimastel nädalatel mu peale kohe kui paljast rinda näeb ja müterdab söömise ajal rinnaga. Järelikult ma vist ei tooda talle meelepärast imikutoitu. Või paneb minu poolt pakutud menüü tal kõhu valutama. Probleem on selles, et ma ei raatsi loobuda nendest toiduainetest, mida armastan - küüslauk (mu täielik lemmik), ingver, isegi must pipar, tsitruselised, ka piimavalk (kui võrratuid juuste on olemas!), nisutooted võivad lapsele vastumeelsed olla ja kohv muidugi; sellel loetelul ei tulegi lõppu. Kas ma olen paha ema, et ei taha lapse nimel ennast piirata ja mõlgutan mõtteid ? la ta ongi gaaside eas ja tal on neid niikuinii vähem kui mu eelmisel lapsel ja ta kasvab neist ise välja või et äkki ei sõltu see rinna peale kisamine mitte mu toidulauast, vaid hoopis hammaste tulemisest. Ehk siis kuidas oleks eetilisem - ohverdada ema tõestatud huvid ning süüa tatart-tatart ja tatart v lapse oletatavad huvid? Kuidas käituksite teie täisgurmaanid ja muidu toiduimetlejad?