Pakuk

Postitusi: 2

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-12-18 15:00:50
üritasin siin ükspäev riisi-tatramakarone ise teha, aga esiteks said nad ikkagi väheke liiga pudedad ja teiseks kleepusid nad kohe plönjalt kokku, kui vette said. kas sai tainast liiga vähe sõtkutud? ja äkki ei peakski keetma, vaid näiteks kohe õlis praadima? on kellelgi kogemusi? poest ostetud kuivatatud riisimakaronid kannatavad keetmist küll. paar minutit, mitte rohkem, aga asi seegi.
2009-12-18 14:42:19
tere :) registreerisin ekstra ära, et selles teemas lobisejatele aitäh öelda :) otsisin just ükspäev, silmad krillis, piparkoogiretsepti, aga kõik tavaretseptid olid kahtlased. lõpuks kohandasin seda taimetoitlaste lehekülje oma http://www.veg.ee/retseptid/magustoidud#retsept-1231 , asendades sojapiima chufa piimaga jne jne, aga tulemus oli ikkagi kesine. üritan nüüd kuskilt seda palmirasva leida ja seda kasutada. kõik minu teele ette jäänud piimavabad margariinid on olnud sojabaasil ja meile ei sobi. meil on menüüst väljas kõik piimatooted, nisu, rukis, soja, mais, tsitruselised ja siis veel nipet-näpet, mis on kahtlased või mida poelgi veel julgenud anda, sest on tugevad allergeenid (igasugused pähklilised). teiste selle teema inimestega võrreldes on meil vist lausa lihtne, aga endal nuputamist pidevalt. zoozi, su poeg peaks ka hirsijahuga toitu süüa saama? väga hea inglisekeelne GFCF toidublogi on muuseas http://glutenfreegoddess.blogspot.com/2006/12/first-loaf-in-my-gluten-free-bread.html