kukkurrott: Aga selline küsimus, et kui teen juustukoogi ja et vältida tema vedelaks jäämist lisan želatiini, aga kas želatiin üldse toimib, kui teda 180 kraadi juures ahjus küpsetada?
Mmmm. Miks Sa küpsetatavale toorjuustukoogile želatiini tahad lisada?? Reegel ikka selline, et kui küpsetatav kook, siis lisad nt muna, kui tarretatav kook, siis želatiini.
Kas Sul on mingi konkreetne retsept silme ees, Kukkurrott?
Tahan teha Manhattani toorjuustukooki, aga ostsin kolm pakki seda tere toorjuustu ja hiljem lugesin, et see selline kohupiimasem ja mitte nii väga see kõige parem valik ja pidavat vedelaks jääma, aga ei raatsi nüüd minna uusi ka ostma, järgmine kord olen targem. Aga ometi tahaks, et kook ikka koos püsiks ja hea oleks.
2009-10-22 11:32:59
Aga selline küsimus, et kui teen juustukoogi ja et vältida tema vedelaks jäämist lisan želatiini, aga kas želatiin üldse toimib, kui teda 180 kraadi juures ahjus küpsetada?