Elanor

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-10-16 14:17:55
Tere! Registreerisin end just kasutajaks ja liitusin eile õhtul leivaküpsetajatega- kuigi hetkel on see nimetus veel ennatlik- pole ju veel teada, kas see, mis mul lõpuks välja tuleb, ikka leib on :) Mõtlesin ja võtsin selleks teoks päris pikalt hoogu- imelik, eks, et leivategu on midagi nii erilist, et kuigi juuretis kapis, jahu laual ja kõik nagu valmis, käisin ikka mitu korda köögist mööda, vaim polnud valmis vist :) Üks minu motiive ise leiba küpsetama hakata ongi see- kasvatada ka oma lastesse see aukartus ja austus leiva ees, mille olemasolus iseendas ma enne leiva küpsetamisele mõtlemist eriti teadlik polnudki... Hetkel peale filosofeerimise muud öelda polegi- hoian hinge kinni ja ootan, kas ja kuidas leivad vormides kerkivad.... Ahjaa- üks küsimus siiski- minu ahi on lisaks tavalisele ka pöördõhu funktsiooniga, mida muude toitude tegemisel enamasti kasutan. Aga mulle tundub, et leiva küpsetamiseks see ei sobi- kinnitage või lükake ümber :) Ja suured tänud nii asjaliku foorumi eest (kuigi mu abikaasa oli siiralt imestunud, mis mind veel poole ööni arvuti taga hoiab...postitusi on lihtsalt nii palju :D)