Postitusi: 4
Tiitel: Kokaõpilane
2010-09-03 17:53:44 |
Tore teada, et inimestel viitsimis meenutada oma kunagisi toitumisharjumusi. Ise olen samuti värskelt avastanud, et oluline komponent on hakkliha, mida annab lihtsalt igale poole panna! Maailma parim asi on muidugi pasta hakklihaga, mis viib lihtsalt keele alla. Eriti kui lisada tomatipastat köögiviljadega ja KINDLASTI on vajalik ka küüslaauk, mis tervist korrast aitab hoida. Ise märkasin, et on hea kui korterikaaslastel kah suur isu, siis on väga otstarbekas korraldada nn õhtusööke koos. Minul on kohe nii vedanud, et sain kaks toredat noormeest, kes teevad õhtusöögi igapäevaseks suursündmuseks oma naljade ja toreda jutuga. Muidugi mõjub see ka rahakotile väga hästi. Niisiis, need tudengid, kes elavad üksi- kutsuge teised õhtusöögile, kes ühikas- korraldage mingi seltskonnaga suurem söömaaeg! Jõudu ja jaksu kõigile kaasvõitlejatele! |
2010-08-25 17:38:24 |
Põll on tõepoolest kaunis!:) Minul on aga abikokaks saamiseni veel tublisti tööd!:D |
2010-08-25 17:35:40 |
Kui kellelgi viitsimist võiks suisa koostada ju nt tudengi nädalamenüü. Oleksin isegi huvitatud konkreetselt retseptidest, mis odavad, kuid siiski maitsvad. Tudengielu raskus seisnebki selles, et tuleb tihti süüa samu toite. Ettepanekuid? |
2010-08-06 18:30:39 |
Tegin siis täidetud fritüüritud kartuleid. Kartulid sai pooleks lõigatud ja seest tühjendatud, seejärel küpsetasin õlis nad valmis ja maistsetasin soola ja pizzamaitseainega. Täidiseks oli segu hakklihast, riisist, šhampinjone, sibulast, paprikast ja tšillikaunast (seemned sai muidugi eemaldatud). Lisasin ka veidi ketšupit, majoneesi ja adžika kastet, lisaks veel veidi sidruni koort. Seejärel täitsin kartulid ja lisasin mozzarella juustu peale. Panin kartulid 10 min 180 kraadi juurde ja valmis nad saidki. Kõile maitsesid. Kartuleid võib fritüürimise asemel ka ahjus küpsetada. Proovige järgi :)! |