No ni ilusad tordid kõigil... Tahaks ka proovida, mul on selline ahi mis on õhuringlusega (ei tea kas on õigesti öeldud) kuidas siis neid tempertuure arvestada, kas jätta samaks või vähendada või?
Väga vabandan kui sellest on juba siin või mujal räägitud, aga ma ei leidnud...
2009-10-05 18:39:32
Näitan ka siis oma leivad ette (kaks leiba on lihaga ja üks tavaline rukkileib) pildid kahest leivast...
Rukkileib:
Lihaleib:
2009-10-04 17:14:53
Tegin ka täna esimest korda leiba :D Uskumatu ja tuligi välja, no eks mõni väike viga ikka oli nt. koorik jäi veits kõva aga muidu ülinämma ikka, aitäh Ragne juuretise eest ;)
2009-10-01 09:12:14
Ragne: IngliPai - kuna msn juba nädal aega jupsib, siis annan siin teada, et juuretis on täitsa ootamas :)
Oh kui mõnus, kuidas ma selle kätte saan? Võin ise järgi tulla õhtupoole ainul saada siis mail: Kaija123@hot.ee
Päikest ;)