Mummadi

Postitusi: 2

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-10-05 16:53:16
Küsisin millalgi nõu õunakompoti praeahjus kuumutamise kohta, aga ei leia, et keegi oleks mulle vastanud:(! Ehk siiski oskaksite nõu anda, kaua neid purke seal ahjus siis hoida, kui on toored õunad ja arooniad keedetud vedeliku sees!
2009-09-23 09:28:06
Ma olen hoidiste kuumas vees kuumutamisel õudsalt koba, seega tahaks teha seda pigem praeahjus. Aga lugesin, et see ahjus kuumutamise aeg on tegelikult väga lühike (oli vist paarkümmend minutit). Tegin õunakompotti, nii et valasin keedetud suhkruvee purgis õuntele lihtsalt peale. Aga sellisest napist ahjus kuumutamisest oli vähe. Kuumutasin järgmine kord siis kauem, aga lugesin, et liiga kaua kuumutamine tekitab baktereid jms. Sest kuni vedelik purgis kergelt mullitama hakkas, läks ikka kõvasti aega. Või oli mul ahju temperatuur vale? Nüüd ma ei teagi, kaua ja mis kraadiga ma kuumutama peaks, kui vedelik on tooretele õuntele purgis peale valatud?