Soolanemaasikas

Postitusi: 3

Tiitel: Kokaõpilane

RETSEPTID

Viimased postitused

2014-11-23 03:14:21
Mind huvitaks ka, et kust leiaks mõistliku hinnaga malmpanni (metallist käepidemega) ja ümmargust malmpotti, mõlemaid sooviksin emailiga ja hea kvaliteediga. Kõige keerulisem näib panni leidmine, kõigil seni nähtud pannidel puidust käepide. Ja huvitab ka, et ka Le Creuset'i investeering tasub ära?
2014-11-23 03:05:34
Minul on kenwood Km266 ja ma olen sellest endiselt vaimustuses. Uuena on hind umbes 250€. Mina ei olnud seda ostes kindel, et ka sellele hinnale sobilikult seda piisavalt palju kasutama hakkan. Seetõttu ostsin kasutatuna ja sain peaaegu uue masina 80€. Mõned osad nagu lõikur, mahlapress ja viilutajad olid täiesti kasutamata. Olen masinast endiselt vaimustuses. Sellel on taignasegamisvõimalus (teraskauss, 4,3l), vahustaja, pärmitaignakonks, hakklihamasin, mahlapress, segaja, lõikur, riiv, blender. Võimsust on palju. Hakklihamasinat pole veel testinud, aga kõik muud osad on järeleproovitud ja olen ülimalt rahul. Kenwood peaks ka ääretult hea töökindlusega olema, internetsit leiab müügilt aastakümnete vanuseid masinaid, mis endiselt parimas vormis. pika jutu kokkuvõtteks-soovitan soojalt Kenwoodi!
2014-11-08 20:51:16
Mul on eelkõige eestikeelsed kokaraamatud. Nüüd siinse soovituse kohaselt tellisin endale hetk tagasi "The Taste of France" raamatu, sest olen viimasel ajal just prantsuse köögi vastu huvi hakandu tundma. Mulle meeldis ka lapsena väga S. Masso laste kokaraamat. Peakski vanemate juurde minnes kaasa paluma ja pojaga sealt midagi põnevat valmistama. Aga praegusel hetkel meeldib mulle väga Lia Virkuse "Lia köök". Nii ilus ja retseptid on ka head. Teksti mõttes ka kenasti kirjutatud. Lisaks on palju kasutamist leidnud Lia Virkuse ja Pille Endeni "Nutika perenaise kokaraamat".