Krispen

Postitusi: 3

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-09-02 14:18:37
Kuidas kyll hapendada kurke kui pole saada ei mustsostralehti ega tillioisikuid? Kas saan asendada need millegagi? No ytleme, et tilli varred saan salatiletist aga mustsostrad siin ei kasvagi. Kas hapendamisel on probleem kui toatemperatuur on kergelt yle 30C??
2009-09-02 14:03:07
Pille:
Kasutaja INDIA 20.1.2005:
Kust leida inglisekeelsete vürtside nimede Eestikeelsed vasted? Sõnaraamatud on nõnda nigelad. Soovin tõlget: black peppercorn ja fenugreek. Ülejäänusid koostisosi juba teadsin. Ette tänades.
Aga vaata Nami-nami kokandussõnastikust - seal on ju ka ingliskeelne otsinguväli. Black peppercorn on tavaline must pipar (mõeldud on piprateri) ja fenugreek on lambalääts. Ja mõlema kohta on siinses kokandussõnastikus ka palju rohkem juttu. Pille Koondan taas sarnaseid teemasid
Google language toools annab kaa vastuseid :)
2009-09-02 14:00:03
Marju:
Marianna:
Koriander lõhnab nagu see väike putukas kes marjadel pesitseb :)
Jeee! Aitäh :) Kogu aeg olen mõelnud, et miks see koriandri lõhn mulle nii jubedalt närvidele käib. Ja toidu sees ajab lihtsalt masendusse :( Sidrunheinaga on need kaks ainsad maitsed, mis häirivad.
Hehh :)) Ma ka ei voi kannatada koriandrit. Kuivatatud kuidagi veel laheb aga varske tekitab kohe okserefleksi. Muidu poleks ju hullu aga armastan india toite ja sinna kaib see nagu sool supi sisse. Vahemere lounapoolses osas on kaa toidus seda tugevalt sees :(