Mina ka kiidan Päris Pariisi! See on armastusega üles ehitatud, õdus koht, kus saab igasuguseid ehtsaid galette ja kreppe maitsta prantsusepärases õhkkonnas. Rääkimata juba ülalmainitud siidrist! Omanik/kokk Matthieu Chillaud katsetab sageli uusi loomingulisi retsepte, kuulab huviga klientide arvamusi ja tuleb neile vastu nii palju, kui saab.
Arvan, jah, Frieda, et algus oligi veidi konarlikum, praegugi on sujuvam teenindus ja usun, et läheb aina paremaks. Põhiline on see, et tuntakse huvi kliendi soovide vastu ja ei suhtuta ükskõikselt. Ja muidugi ka see, et toit on maitsev ja teistsugune. Ja ma pean ka lisama, et mõned krepid täidavad kõhtu paremini kui teised. Louisiane oli enam kui küll üheks tööpäeva lõunasöögiks!
Crepe cristal flambée au Cointreau on lausa hurmav!