2014

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2014-02-25 22:47:15
VÕISTLUSTÖÖ NR 88 Minu tagasihoidlik tordike "[URL=http://www.niisamameisterdused.blogspot.com/2014/02/eesti-vabariigi-96-aastapaeva-tort.html]Kummaliselt roheline Eestimaa[/URL]" Minu tort on sellepärast eriline, et seda ideed pole mina veel siiani teiste seast leidnud ja üleüldiselt on see kuidagi minu jaoks eriline. Tähtis ongi toidu tegemise juures see, et sa ise tunned midagi erilist tehtud asja üle, mis on nii kummaline, kuid samas väga tore. Tehtud saavutus ei peagi olema jube professionaalne või nägema välja, kui tippkoka või kondiitri tehtud. Tegemist on ikkagi võistlusega, kus saavad võistelda kõik ja ütlen ka teistele võistlejatele, et kui te peaks tundma, et kellegi teise oma näeb kuidagi parem välja, siis mõtle kuidas sina enda tordiga hakkama said ja kas sa nägid sellega vaeva. See on kõige tähtsam! :) Kui te hakkate neid töid hindama ja teile tundub, et on minust paremaid, siis saan teist ilmselt aru, kuid palun väga, et te võtaksite teadmiseks, et ma olen ikkagi 14. aastane ja võistlen siin esimest korda ning see on üldse mu esimene võistlus, kus ma oma tordiga osalen. Tahan näidata, et ka noored suudavad leida ja teha midagi erilist. Tähtis polegi oskus vaid idee, nagu kunstiski. Mina olen vaid paar aastat vabal ajal ise tordi tegemist kooli kõrvalt õppinud ja... noh, soovin ikka kõigile palju edu! :) Minu blogiga ja täpse retsepti ja tegevuse kirjeldusega saate tutvuda minu blogis: niisamameisterdused.blogspot.com ja ka seal on pildid üleval. Edu! Ja pidage meeles - me kõik oleme juba võitjad!