Killuke

Postitusi: 5

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2015-07-01 01:28:57

Ma katsetasin ka marinaadidega, sest terve pere igatseb neid "häid marinaadis lihasid, mida Eestis poes müüakse :) Kana sai meil karri- jogurtimarinaadi (ikka nami-nami ainetel) ja sealiha magusa punase marinaadi (keerasin lihtsalt midagi kokku bbq kastme, soja ja tomatipastaga).

Küpsetasin karaskit ja tegin munavõid, et oleks ikka rahvuslikku hõngu ka.

Kuna me ei olnud kodus, siis kõrvale sai lihtne toorsalat ja magusaks metsast korjatud mustikad ja metsmaasikad kreeka jogurti ja meega :)

(enne, kui keegi küsib, kus mustikaid saab, siis ütlen, et me ei ela Eestis:))

2015-05-15 00:56:48
Ootaks Lucca ja Firenze piirkonna vihjeid ning soovitusi :)
2014-03-12 00:35:16
Eh, Pille, ma ei teagi nüüd, kas vabandada isu tekitamise pärast või mitte :) Küllap seal midagi head ikka söögiks tuli! Meie turul on metsik spargel täpselt selline nagu sul lingitud. Ehk siis enam ilmselt ei osta, ei oska seda söödavaks muuta :( Kuigi ise uurisin ka ja keegi ei maininud mõru maitset. See ei olnud mitte veidike kõrvalmaitset, vaid ikka kohe täitsa söögikõlbmatu :( Turutädid täna väitsid, et seda nö tavalist sparglit Horvaatias ei kasvatatagi, nii et 24 h reeglit küll täita ei saa :( Aga see noor Hispaania oma oli ka täiesti jumalik!
2014-03-11 19:13:13
Postitused on siin päris vanad, aga ehk veel kasutusel :) Sparglihooaeg läheneb v?i on juba alanud. Meil Horvaatias on palju müügil metsikut sparglit. Ostsin 2 korda ja pidin valminult ära viskama:( nii m?ru ja kibe. Ma nii pettunud, väga lootsin head värsket, "kodumaist" kraami saada. Kas selle valmistamiseks on mingid erialdi nipid v?i kuidas?
2014-02-25 14:09:29
VÕISTLUSTÖÖ NR 73 Olen nami nami isamaaliste tortide võistlust jälginud aegade algusest ja sageli mõnda siin nähtud torti või ideed järele proovinud teha. Seekord tundsin, et on aeg midagi tagasi anda. Minu isamaa teemalised pulgakoogid. Sisu: riivitud (enda küpsetatud)ja röstitud rukkileib, segatud metsamarja moosi ja toorjuustuga. Pulgakoogid glasuuritud valge sokolaadiga. Sinine puistesegu- värvitud piparkoogi glasuur (munavalge, tuhksuhkur), kuivatatud 3 päeva Must puistesegu- Oreo küpsised. Keegi ei arvanud ära, et sisuks on leib :) Tegemist ja niisama juttu saab lugeda minu (üldse mitte koka) blogist :) http://m6ttekused.blogspot.com/2014/02/kuidas-ma-tordivoistlusele-laksin.html