VÕISTLUSTÖÖ NR 42Võilevatort: "Räime paraad"
Tordi alusmaterjaliks on Leiburi "Porgandiga Saib". Vahekihitideks on kordamööda suitsuräime-sibula segu majoneesiga ning munavõi värske kurgi tükkide ja tilliga. Katteks on muna, sinepi ja toorjuustusegu. Kaunistuseks kurk, kapparid ning idud.
Mõnus soolane suutäis tänasesse tähtsasse päeva!
2014-02-24 11:34:02
[b]VÕISTLUSTÖÖ NR 41[/B]
Tort Isamaale: "Eesti muld ja Eesti süda" ainetelSüda kuis sa ruttu tõusedkuumalt rinnus tuksuma,kui su nime suhu võtan,püha Eesti - isamaa!Head olen näind ja paha,mõnda jõudsin kaota,mõnda elus jätta maha -sind ei iial unusta![/i]
[i]Rein Rannap/ Lydia Koidula
Tort Isamaale on valmistatud kakaobiskviidist ning rukkijahu rullbiskviidist, mida rikastab kohupiima-vahukoorekreem kodumiase marjaseguga (punane sõstar, murakas, vaarikas, must sõstar). Biskviidid on immutatud sörtsu Vana Tallinnaga. Torti katab samuti kohupiima-vahukoorekreem ning Domino küpsiste puru.
Õnne meile kõigile!!