alinatop

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2015-03-04 01:47:54
Tere! Mul on väga hea meel olla esikolmikus! Tänan toreda vōistluse eest! Mulle vist jääb Evelin Ilvese raamat, aga ma ise oleks ka seda valinud.
2015-02-25 00:59:35
VÕISTLUSTÖÖ NR 53 (MAGUS) Sel aastal otsustasin vabariigi aastapäevaks valmistada mustika-toomingamarjajahu tordi leedrisiirupiga. Nagu eelmiselgi aastal on tort meie rahvuslipu värvides. Sinise värvi annab mustikas, musta värvi toomingamarjajahu ja valge värvi mõlemaga ideaalselt kokku sobiv hapukoor. Minu pidupäevatort koosneb toomingamarjajahust tehtud biskviidist, mis on immutatud leedrisiirupiga, mustika-mousse'ist, õrna leedrisiirupi maitsega hapukoore-mousse'ist ja mustikaželeest.
2014-02-24 13:24:02
VÕISTLUSTÖÖ NR 47 Mustika-kadakamarja tort Nähes konkursi Tort Isamaale 2014 pilti, otsustasin ma mitte ainult osaleda, vaid kasutada oma tordi juures Eesti lipu värve. Nii sündis mõte mustika-kadakamarja tordist mooniseemnete ja valge šokolaadiga. Ainult sinine tuli asendada mustikalillaga, kuna ma ei tahtnud tordi sees kasutada toiduvärvi. Tordipõhjaks on moonibiskviit, selle peal mustika cremeux – mustikane keedukreem, mustikaželee ja kadakamarjavaht. Kaunistuseks makroonid šokolaadi ganache’iga. Head Eesti iseseisvuspäeva!