rene

Postitusi: 1

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2014-02-01 15:43:29
Keldokala Kuivatatud kala (haug või latikas vms) Suitsupeekonit Sibulat Jahu Piima Muna Rohelist sibulat Lõika kuivatatud kala tükkideks. Hea kui oleks suurem kala (haug, latikas vms), aga suurem vobla ajab ka asja ära. Kui kala juhtub olema väga soolane, siis võib selle eelmisel õhtul likku panna. Keeda kala mõnusal tulle pehmeks. Haki sibulat ja suitsuliha, pruunista pannil. Raputa jahu juurde ja lase pisut küpseda, siis vedelik peale – sorts piima ja kalakeedu leent kuni kaste on sobiva paksusega. Pane munad keema. Kui kala on pehme, tõsta tükid välja ja puhasta soomustest (see tuleb ludinaga maha). Haki munad ja roheline sibul ning lisa kastmele. Tõsta kalatükid kastmesse või vala kaste kaladele peale ja lase neil nati siesta, et jõuaks maitsed kokku klappida. Kui nüüd juhtub olema seda esimest värsket vesist kartulit ja mõni jupp soolakurki kõrvale võtta, siis on õnnest ikka väga vähe puudu. Tutvustav õppevideo: http://www.youtube.com/watch?v=9TrFQ828GmE