meelvi

Postitusi: 1

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2014-01-14 14:19:32
Keskmise suurusega või suuremad kooritud kartulid lõika pooleks. Kahe viltuse sisselõikega tee kartulitesse soon ja eemalda nii tekkinud "katuse" hilisemaks kasutamiseks. Paneeri kartulid riivsaia seguga, millele on maitseks lisatud natuke soola. Segule võib lisada ka peenesatud pähkleid, see värvib maitset huvitavamaks. Aseta paneeritud kartulid koos välja lõigatud tükkidega õlitatud pannile, kata fooliumiga ja küpseta umbes 30 minutit 200 kraadises ahjus. Aeg oleneb tegelikult ahjust, ventilaatori kasutamisest ja kartulite suurusest. Täidis sega kokku parmesani juustust, pressitud küüslaugust ja köömnetest. Maitseks võib lisada soola, pipart, kartulimaitseainet või veel midagi, mida fantaasia lubab. Poolikute kartulite väljalõigetesse aseta täidis ja välja lõigatud kartuliviil mütsiks peale ning veel ilma fooliumita kuskil 15-ks minutiks ahju pruunistuma. Head katsetamist ja fantaasiat!