Postitusi: 13
Tiitel: Kokaõpilane
2011-10-03 20:51:12 |
Triinp:
Mina olen proovinud ja tuleb väga hästi välja. Kõigepealt tuleb jõhvikas kergelt katki teha, et niiskus välja pääseks, siis kuivavad väga hästi.
Sel aastal on meeletu jõhvikasaak :)Kas on keegi proovinud ise jõhvikaid kuivatada? Neil ju päris paks kest, ei tea kuidas see ise kuivatamine välja kukuks. |
2010-08-29 16:16:10 |
Mina tegin sel nädalavahetusel: - suvikõrvitsa astelpaju moosi (väga hea, kõik kiitsid, isegi laps arvas et see on õunamoos) - porgandi rabarberi moosi (väga huvitav hapukas moos) - ploomimoosi - aedviljasalatit (aeduba, porgand, paprika, kurk, sibul, küüslauk, suvikõrvits, seller) - pastakaste (tomat, paprika, suvikõrvits, basiilik, seller, porru) - sibulamoosi - astelpaju suvikõrvitsa kompotti - vale pohlamoosi (õun, aroonia, pihlakas) väga maitsev jälle - kreegimoosi (see veel podiseb potis) |
2010-08-24 22:58:37 |
Ma ei leidnud kuskilt, kas on siit läbi käinud kuidas teha porgandi krõpse? Olen kuskilt saanud nii soolaseid kui magusaid variante, aga ei oska ise teha. Tuleks vist ahjus kuivatada. Kuskilt laadalt sain ka proovida jube häid peedikrõpse. |
2010-08-24 22:55:20 |
Kuusekasve ja okkaid saab ka kuivatada ja jahvatada pulbriks, seda saab lisada ükskõik millisele toidule. |
2010-07-23 14:13:50 |
Mind huvitaksid sellised tervislikud maiused, sooviks rohkem ideid. Poemaiuseid lapsele osta ei taha, teeks ise kodus midagi. Olen teinud ka. Nt kooreveniseid, jäätist, mahlajäätist, mitmeid küpsiseid. Minu jaoks on oluline et toorained oleks tervislikud. Viimati tegin nt selliseid trühvleid: põhikoostisaineks on jahvatatud päevalilleseemned, vähem on jahvatatud seesamiseemneid, tatrajahu, rohelist pulbrit (kus kuivatatud ja jahvatud oma aiast korjatud rohelised taimed nagu võilill, naat, nõges jne), värkse vedel mesi ja natuke linaseemneõli. Veeretatud kakaos. |