Mis sobiks veel paremini 100% täisteranisujahust valmistatud saiade määrdeks kui antud retsept.
Nii nagu täisteranisujahus on alles kõik viljatera toiduks sobivad osad on ka antud määrdes rohkelt loodust ja vitamiine. Innovaatilise nisutoote muudab kindlasti veel tervislikumaks suurpärane leivakate.
Vitamiinirikas Kõrvenõgese Hapuoblika Kreem
Kõige parema tulemuse saavutamiseks on mõistlik loomulikult kasutada varakevadist kõrvenõgest, aga mitte kehvemini õnnestub ka retsept hapendatud nõgestega.
Antud retseptis kasutasin eelmise aastal hapendatud kõrvenõgest koos hapuoblikaga.
Koostisosad:
100g Eestimaist light toorjuustu
2-3 spl hapendatud kõrvenõgeseid hapuoblikaga
Hõõru toorjuust pehmeks vahuks ja sega hapendatud kõrvenõgese ja hapuoblikaga.
Soolasuse ja happelisuse annavad juba eelnevalt hapendatud ravimtaimed.
Ja et parimat veel paremaks muuta serveeri tervisliku suutäit suitsuräimega.
Ära pinguta maitsetega üle, paljud geniaalsed asjad on lihtsad!